Ξενάγηση στο Ειδικό Κέντρο


Από το 1997 το Κέντρο μας, λειτουργεί σε ένα ανεξάρτητο διόροφο κτίριο στην περιοχή Πανιωνία της Γλυφάδας. Πλαισιωμένο από έναν πανέμορφο κήπο, το οικοδόμημα έχει διαμορφωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε τα παιδιά και οι νέοι που φιλοξενούνται σε αυτό να απόλαμβάνουν την αίσθηση της οικογενειακής θαλπωρής. 
Πετυχαίνοντας την πλέον λειτουργική διαρρύθμιση, το οίκημα προσφέρει 5 αίθουσες εκπαίδευσης,  αίθουσα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, αίθουσα Λογοθεραπείας, Φυσικοθεραπευτήριο και πλήρως εξοπλισμένο Εργασιοθεραπευτήριο με τμήματα χειροτεχνίας, πηλού, ξυλοκοπτικής και διακόσμησης. Στους χώρους αυτούς λειτουργούν τα τμήματα πρωινής απασχόλησης των φιλοξενουμένων του. 
Το υπόλοιπο κτίριο διαθέτει 12 κρεββατοκάμαρες, δυο σαλόνια μια κουζίνα και μια τραπεζαρία, χώροι στους οποίους παρέχεται οικότροφη φροντίδα στα παιδιά και τους νέους του Ειδικού Κέντρου. 
Το κτίριο διαθέτει κεντρική θέρμανση και κλιματισμό για την άνετη διαβίωση των φιλοξενουμένων του καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επίσης, για την ασφάλειά τους, διαθέτει υπερσύγχρονο αυτόματο σύστημα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης.
Τέλος, ο ανθοστόλιστος κήπος του κτιρίου, διαθέτει ευρύχωρη δροσερή βεράντα και παιδική χαρά, που χρησιμοποιούνται για αναψυχή όταν το επιτρέπει ο καιρός.